Line Brandt Pedersen

Om mig

Mit navn er Line, jeg er 29 år gammel og bor i Silkeborg. Jeg er tidligere professionel fodboldspiller, men konkurrerer i dag indenfor primært triathlon, duatlon og cross-løb. Indenfor alle tre dicipliner, konkurrerer jeg i eliterækken samtidig med, at jeg passer mit job hos Arla Foods som projektleder.

Min historie og mit mål

Mit navn er Line, jeg bor i Silkeborg og er født i 1991. Jeg konkurrerer i dag indenfor både triatlon, duatlon og løb, men jeg har egentlig en baggrund som professionel fodboldspiller, hvor jeg bl.a. har spillet i toppen af den kvindelige superliga, boet og spillet fodbold i USA i 4 år samt spillet på det danske ungdomslandshold. I 2017 besluttede jeg mig for at lægge fodboldstøvlerne på hylden, fordi jeg ville gennemføre en Ironman i 2018.

2018 var min første sæson som triatlet, duatlet og løber. Selvom jeg måtte lære både cykling, men især svømning, helt fra bunden, opnåede jeg nogle fine resultater, som gav mig rigtig meget blod på tanden. 

I 2019 vandt jeg bl.a. DM i ½ Ironman i AG25-29 samt blev nr. 1 blandt alle age groups. Desuden vandt jeg EM på den fulde Ironman distance i AG25-29. Jeg fik også debut som pro-duatlet ved VM på hjemmebane i Viborg, og jeg vandt en sølvmedalje ved DM i cross-løb (elite), hvilket resulterede i, at jeg blev udtaget til atletiklandsholdet, der i 2019 repræsenterede Danmark ved NM, EM og VM i cross-løb.

Jeg havde store ambitioner for sæson 2020 indenfor både trialton, duatlon og løb, men pt er det endnu uvist, hvilke konkurrencer kommer til at finde sted pga. den nuværende Corona-sundhedskrise. Der er dog ingen tvivl om, at jeg stadig træner stenhårdt for at være 100 % klar, når samfundet igen åbner op for konkurrencer.

Ved siden af sporten arbejder jeg på fuld tid som projektleder i Arla foods, hvor jeg hver eneste dag forsøger at få alle mine interesser til at gå op i en højere enhed ved at træne både før og efter arbejde. Jeg prioriterer sporten meget højt, og det kræver ikke kun meget tid, men også mange ressourcer, at nå mine ambitiøse mål. Derfor sætter jeg også ekstremt stor pris på mine stærke og uundværlige samarbejdspartnere, der på hver sin måde hjælper til med at sikre de bedste rammer og forudsætninger for, at jeg kan præstere til både træning og konkurrencer.

Vejen dertil

Jeg træner omkring 15-25 timer om ugen ved siden af mit arbejde som Senior Project Manager hos Arla foods (Cand.merc. Logistics & Supply Chain Mgt.) Det betyder, at jeg hver dag træner både før og efter arbejde samt bruger det meste af mine weekender på lange træningspas og konkurrencer. Derudover bruger jeg også det meste af min ferie fra arbejdet på at rejse på træningslejre samt til konkurrencer i ind- og udland. Med min baggrund som elitefodboldspiller har store mængder træning, en sund livsstil, nøje planlægning af min hverdag for at få sport og skole/arbejde til at gå op i en højere enhed, fokus, passion og dedikation altid været en naturlig del af min hverdag. Jeg har hele livet måtte tage en masse fravalg i jagten på at blive så god til min sport som overhovedet muligt, men jeg fortryder ikke det mindste, fordi både fodbold, men også løb, duatlon og triatlon, har givet mig nogle af største oplevelser jeg kan tænke mig. 

Din virksomheds udbytte

Som modydelse til et eventuelt sponsorat kan jeg bl.a. tilbyde tryk af logo på mit konkurrence og træningstøj, cykel, hjelm, mv. Derudover er jeg meget aktiv på de sociale medier, heriblandt Instagram og Facebook, hvor jeg efter aftale kan promovere dig eller din virksomhed via billeder, tekst, hashtags, mv. Jeg er også åben for at lave materiale til hjemmesider såsom anmeldelser af produkter eller deltage i sociale arrangementer, der eventuelt kunne have fokus på en aktiv livsstil og bestå af en løbe-, cykel-, svømmetur eller noget helt fjerde. Der findes flere muligheder for, hvordan dig eller din virksomhed kan få udbytte af at støtte et projekt som dette, og jeg er generelt åben for kreative modeller.

© 2018 Triatlon-line. Alle rettigheder forbeholdes.
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang